Ketnet Junior zoekt opnieuw ‘Tik Tak’-kindjes

Door -
Tik Tak
© Ketnet Junior
De nieuwe reeks van het legendarische programma 'Tik Tak' was zo'n groot succes dat de makers er een vervolg aan breien. En daarvoor zijn ze op zoek naar enkele nieuwe 'Tik Tak'-kindjes.

‘Tik Tak’ kwam in 1981 voor het eerst op tv, en sindsdien maakt het programma deel uit van het collectief geheugen. Het was dan ook een leuke verrassing toen Ketnet Junior vorig jaar aankondigde een nieuwe reeks te willen maken, om opnieuw de peuters en kleuters van nu te boeien met vertrouwde elementen zoals schaapjes en het schaduwmannetje.

En dat bleek een groot succes! Niet alleen werd de gloednieuwe reeks internationaal verkocht, maar de programmamakers verklapten zelfs dat ze er een vervolg aan willen breien. Mét nieuwe kindjes.

Leuke video

Ouders en grootouders kunnen hun (klein)kinderen inschrijven via mijntiktak.be. Wie komt in aanmerking voor de opnames? Wel, Ketnet Junior zoekt kinderen die …

  • op het moment van de opnames tussen anderhalf en vier jaar oud zijn
  • vlot kunnen stappen
  • niet verlegen zijn
  • van 21 tot 24 april vrij zijn voor opnames in Brussel.

Wat moet je doen? Simpel! Gewoon een video van je kind uploaden die onmiddellijk in een gepersonaliseerde Tik Tak-aflevering komt. Die video kun je nadien insturen om je kind aan te melden voor de opnames. Je kunt natuurlijk ook een gepersonaliseerde video maken zónder je zoon of dochter in te schrijven.

Inschrijven kan tot maandag 2 maart 10.00 uur. 

OOK INTERESSANT OM WETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here