Koen Wauters deelt brief van dochter Zita: “Niks zo leuk als in je bed kruipen en op je hoofdkussen een briefje vinden van je dochter”

In het Canvas-programma 'Winteruur' vraagt Wim Helsen zijn gasten om een tekst voor te lezen die voor hen een bijzondere betekenis heeft. In een van de afleveringen leest Koen Wauters een brief voor van dochter Zita.

Aller-liefste papa,

Ik hou enorm veel van jou! Weet dat! Ik zal er altijd altijd voor je zijn! Net zoals jij er ook altijd bent voor mij! Bedankt voor je steun vndg! Dat waardeer ik enorm, want ik weet dat dat ook niet makkelijk is voor jou deze 4 moeilijke zware weken! Je bent de beste papa die ik maar hebben kan! voor geen geld wil ik je missen.. dus internaat is mss geen goed idee als ik ook zie hoe verdrietig je daar van wordt… je bent mooier als je lacht.

I love you to the moon and back

Jij bent m’n liefste pappie, jij bent echt de beste & ik hou van jou, ja zoveel van jou & ik blijf je altijd trouw!

Zitje

Regelmatig briefjes

“Zita schrijft heel regelmatig briefjes”, zegt Koen. “Ze legt ze op de plaats waar ik ontbijt, of op mijn hoofdkussen. Ergens waarvan ze zeker is dat ik er zal passeren en ze zal vinden. Niks zo leuk als ‘s avonds in je bed kruipen en op je hoofdkussen een briefje van je dochter vinden.”

Hoge emotionele intelligentie

Volgens Koen heeft Zita een fantastisch EQ, al van jongs af aan. “Toen ik haar als 8-jarige in bed legde, zei ze: ‘Papa als je met iets zit, je mag altijd naar me komen, ik zal altijd naar je luisteren’. Ik schrok er enorm van, en nog steeds, dat een kind op die leeftijd al zo kan denken.”

Bekijk het interview met Koen Wauters via vrtnu.be.

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here