Koppel krijgt na tien zoons eindelijk een dochter

Door -
brett
©Facebook-David Brett
Alexis en David Brett uit Schotland zitten op een grote, roze wolk. Letterlijk en figuurlijk. Want na 10 zoons werden ze nu de trotse ouders van hun eerste dochtertje.

Op zeventien jaar tijd kreeg Alexis Brett (39) maar liefst 10 zonen. Campbell (17), Harrison (16), Corey (14), Lachlan (11), Brodie (9), Brahn (8), Hunter (6), Mack (5), Blake (3) en Rothagaidh (2) hadden jarenlang het (mannen)rijk voor zich alleen. Maar op 27 augustus kreeg de Schotse mama eindelijk versterking in haar mannenwereld. Ze beviel van een meisje: Cameron.

©David Brett

Goede invloed op haar broers

Mama Alexis: “Ik had me er mentaal op voorbereid dat het weer een jongen zou worden, maar toen we vernamen dat het een meisje was, kon ons geluk niet op.” Volgens papa David heeft de kleine Cameron nu al een goede invloed op de jongens: “Ze gedragen zich beter met haar in de buurt en zijn heel stil om haar niet te wekken. Daarnaast willen onze zoons ons zo veel mogelijk helpen met het verzorgen van de baby.”

Familie compleet

Het koppel vindt dat hun gezinnetje nu wel compleet is. “Ik weet dat we dat vorige keer ook zeiden, maar nu menen we het echt wel”, besluit de trotse vader van het kroostrijke gezin.

Bron: Het Laatste Nieuws

Meer leuk nieuws:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here