Ontdek de Libelle Mama – Zwanger & baby app

Door -
Libelle Mama heeft een nieuw kindje. Een gloednieuwe app om je zwangerschap en je baby op te volgen. De app geeft je handige info, tips en weetjes over de ontwikkeling van je baby voor en na de geboorte tot 1 jaar.

In de Zwanger & baby app van Libelle Mama vind je elke dag de leukste nieuwtjes, tips en inspiratie voor jouw zwangerschap en voor je baby.

Download hier de Android-app

Download hier de iOS-app

Van week tot week

Volg je zwangerschap van week tot week. Geef de vermoedelijke bevallingsdatum in en krijg elke dag een tip over je zwangerschap. Bovendien kan je wekelijks de ontwikkeling van je lichaam, je baby en je zwangerschap volgen. Alles wat je wil weten tijdens je zwangerschap ontdek je in onze app.

Nog op zoek naar een babynaam? In de app vind je heel wat inspiratie opgedeeld in verschillende categorieën.  Je kan ook je favoriete namen bijhouden en zo een handig lijstje samenstellen die je zelfs kunt delen.

Na je zwangerschap

Ook na je zwangerschap kan je de app blijven gebruiken. Op basis van de geboortedatum van je baby krijg je nu maandelijkse updates over de ontwikkeling, beleving en de evolutie van het spelen van je baby tot 1 jaar. Verder blijf je uiteraard ook het laatste nieuws uit babyland ontvangen via de app.

Download de Zwanger & baby app

De Zwanger & Baby app is beschikbaar voor smartphone en tablet.

Android gebruikers kunnen de app hier downloaden, als je een iPhone hebt, download je via deze link.

Heel veel plezier ermee!

Lees meer: