Schattig: autistische jongen ontroerd door Coldplay

Door -
Luis Vasquez is papa van een autistische jongen die grote fan is van Coldplay. Bekijk hier hoe zijn zoontje reageert tijdens het concert van zijn grote idool.

Met een autistische jongen naar een concert gaan is niet evident. De drukte en ontelbare prikkels kunnen namelijk heel beangstigend zijn. Luis en zijn vrouw hebben langs getwijfeld of ze kaartjes zouden kopen voor het concert van Coldplay.

Een boodschap voor andere autistische mensen

Het bleek een goed idee te zijn, want de kleine jongen straalde van geluk. Hij wordt eerst overweldigd door emoties, maar daarna herpakt hij zich en geniet ten volle van het spektakel met zijn familie. Papa Luis Vasquez wil met deze video de realiteit van autisme aantonen en hoopt op een wereld waar kinderen met autisme een plaatsje krijgen.

De video werd gepost op 19 april en is al meer dan 2 miljoen keer bekeken. De reacties van andere YouTube-gebruikers zijn meer dan lovend. Het idee van de papa raakt de hele wereld aan het hart en zelfs de leden van Coldplay reageerden op Twitter: “Dit soort dingen maakt het allemaal de moeite waard”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uit het archief: 29/04/2016

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!