10x leuke vloerkleden in de kinderkamer

Leuke vloerkleden in de kinderkamer of ergens anders in huis, dat maakt het toch af, niet? Wij hebben er zelf zeker zes thuis! Leuk om af te wisselen en op verschillende plekken een vloerkleed te hebben. Ik zet voor jou 10 leuke exemplaren op een rijtje. Wat is jouw favoriet?

1. Oyoy 

Deze populaire speelmat past perfect bij een minimalistisch interieur en vindt zijn oorsprong in Denemarken. Hij is bij ons in België in enkele shops te verkrijgen en zijn vaak snel uitverkocht. Het is een mooie lange stevige speelmat. Best aan te raden er een goedkoop antislip matje onder te leggen.

Hij kost 51 euro en je shopt hem onder andere  *hier*.

vloerkleden

Nieuw in hun assortiment is ook dit geweldig rond vloerkleed. Voorlopig enkel te verkrijgen via OYOY zelf.

vloerkleden

2. H&M vloerkleed

Wie van zwart-wit houdt en fan is van de voorgaande tapijten kan ook steeds de goedkopere varianten kopen van H&M Home. Ze zijn echt ontzettend leuk en hebben al een antislip-laagje. De eerste afbeelding is diegenen die wij zelf hebben. De laatste twee varianten staan nu in de webshop van H&M Home voor 29,99 euro.

vloerkleden

vloerkleden vloerkleden

3. Sukhi bolletjeskleed

vloerkleden

Wil je een tapijt dat handgemaakt is, in de kinderkamer pas, zacht is én overal in het huis past? Dan zit je bij Sukhi goed. Ze hebben hele mooie bolletjeskleden in allerlei kleuren, vormen en maten. Je kan zelfs een mix van kleuren kiezen. Dit is een musthave voor iedere interieurliefhebber. Wij hebben zelf de witte variant.

Je shopt ze aan 140 euro  *hier*.

 

4. Lilipinso vloerkleden 

Deze Franse website heeft enorme leuke vloerkleden. De wolkjes vloerkleden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en je hebt nog andere leukerds ook zoals een donut!

Je shopt aan 59,90 euro *hier*.

 

h0112_img03

5. Roxy Marj 

Deze leuke vloerkleden kunnen ook als deken gebruikt worden. Ze hebben een zeer zachte achterkant! Een klein nadeel is dat ze prijslijk zijn maar voor wie de beauties in huis wil halen moet dus bij RoxyMarj zijn, een shop recht uit de United States!

Je shopt ze tussen de 145 en 155 dollar onder andere *hier* in Zwitserland waar je ook het OYOY kleed kunt kopen.

vloerkleden vloerkleden

6. IKEA speeltapijt 

Natuurlijk mogen deze klassiekers niet ontbreken. Voor wie graag een goedkoop maar leuk tapijt heeft kan best eens een kijkje gaan nemen in de IKEA. Voor nog geen 10 euro heb je een leuk vloerkleed.

vloerkleden vloerkleden vloerkleden

7. Nijntje 

Dit leuk vloerkleed kan je enkel via EBAY bestellen. Ook kan je ze binnenkort in de webshop van @4babyenkids bestellen. Voorlopig is dit enkel via mail en instagram te doen. Hij kostte me 29,95 euro.

vloerkleden

8. Cats and Boys

Deze shop in de UK heeft superleuke ronde speelmatten/vloerkleden die monochrome zijn. Ik vind de designs top! Met de ronde vorm ideaal voor onder de tipi.

Ze kosten 68 euro en je shopt ze *hier*.

vloerkleden

 

9. Ferm Living

Dit merkje is een absolute topper als het op interieur aankomt. Ze hebben ontelbare dingen die ik graag zou hebben. Deze ronde vloerkleden zijn niet alleen budgetvriendelijk maar ook mooi en kunnen weer overal in het interieur gebruikt worden.

Dit vloerkleed kost 42 euro en shop je *hier*.

vloerkleden

10. Bibib & Co 

Deze leuke dierenkoppen zijn multifunctioneel. Ze kunnen gebruikt worden als tapijt, verkleeditem of deken. Van hetzelfde merk hebben ze ook leuke dierenkoppen. Naar welk dier gaat jouw voorkeur?

Ze kosten 99 euro en je shopt ze onder andere *hier*.

vloerkleden vloerkleden

 

Wat is jullie nummer 1 ? 

XOXO Nathalie