Natuurlijke bijenwas producten voor het hele gezin

saar soleares - unicorns & fairytales
Zelf heb ik een hele delicate huid. Nog maar recent. Toen ik jong was had ik er absoluut geen last van. Maar zowel mijn moeder als grootmoeder hebben dit probleem ook ondervonden. Daarom hou ik van natuurlijke producten, ook voor Vince. De natuurlijke bijenwas producten van Saar Soleares staan mee in mijn top 3. Er zijn net nieuwe producten uitgekomen die ik graag met jullie deel.

De producten van Saar Soleares zijn allemaal gemaakt op basis van bijenwas. Er zitten geen kleurstoffen of synthetische producten in en zeer geschikt voor gevoelige huidjes. Zelf eczeem kan je er goed mee behandelen. De eigenares van s a a r begon deze mooie producten te maken nadat ze haar dochter behandeld had met een natuurlijk receptje op basis van bijenwas. De exceem verdween na enkele weken en meer dan ooit was ze overtuigd van de kracht van natuurlijke middelen. Zo ontstond S a a r Soleares. Ik testte een tijdje geleden 4 van deze mooie producten uit, al was het moeilijk kiezen. Op mijn blog vind je meer uitleg over de coughs and could balm, sleepy balm, baby & child balm en facial oil. Zoals de namen al doen vermoeden, allemaal producten voor baby en moeder/vader.

Toen ik het lookbook 2016 in handen kreeg en mijn facial oil was op wilde ik graag nog enkele andere producten uittesten en die deel ik heel graag met jullie. Het zijn fantastische producten. Voor wie last heeft van huidirritaties of dit merkt bij zijn kind zeker een aanrader. Proberen gaat altijd mee en omdat het op basis is van natuurlijke producten kan het niet schadelijk zijn, toch?

Beeswax salve (bijnenwaszalf) 

Dit was een homemade recept voor Saar’s dochter. Ze had veel last van eczeem. Na een behandeling van 3 weken was het verdwenen. Bijenwaszalf hult de huid in een natuurlijk beschermlaagje, zonder deze af te sluiten. Verzacht en beschermt niet alleen, maar stimuleert de huid ook om haar natuurlijke balans te vinden. Extracten van Roos en Propolis staan bekend om hun helende eigenschappen bij een zere huid. Goed voor natuurlijke ondersteuning bij huiduitslag, eczeem, droge huid, jeuk, rimpels en littekens. Goed voor het hele gezin.

Facial oil 

Deze gezichtsolie gebruik ik het liefst. Dit is de enige olie/zalf die mijn huid kan verdragen en is dus mijn absolute favoriet. De olie kan gebruikt worden in plaats van een creme om een droge, gevoelige of vette huid in balans te brengen. De olie wordt meteen door de huid opgenomen en geeft de huid weer een jong en strak aanzien, terwijl het tevens beschermt tegen zon (SPF 4) en veroudering. Het ingredient Propolis zorgt ervoor dat de olie ook een perfecte natuurlijke ondersteuning is bij onzuivere huid, acne, gecombineerde huid, pukkeltjes, ontstoken huid en littekens. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.

Lippenbalsem

Bijenwas Lippenbalsem met de tropische geur van Rode Mandarijnen, Hazelnoot en Cocosnoot is een perfecte natuurlijke remedie voor zere, schrale lippen. Beschermt op natuurlijke wijze tegen wind en koude.
Pluspunt: het helende effect bij kleine huidirritaties. Onmisbaar voor onderweg!

Maar er is nog meer te vinden voor kinderen en volwassenen in deze natuurlijke shop. Voor meer info kan je naar de website van Saar Soleares gaan.

XOXO Nathalie