3x betrouwbare babysit apps

Door -
©iStock
Jij en je partner zijn uitgenodigd voor een feestje, en wat blijkt? Zowel je ouders, schoonouders als je vaste babysitter kunnen niet op je oogappels passen. Geen paniek!  Deze 3 handige babysit-apps zijn je redder in nood!

Babysits

Met meer dan 25.000 leden is Babysits de grootste online babysit community van Vlaanderen. Ouders die een babysit nodig hebben, kunnen direct in contact komen met een geschikte oppas of onthaalouder. Dankzij de app kunnen ouders en babysitters nu nog sneller geholpen worden.

Meer info

Bsit

Met Bsit vind je snel een babysitter in je eigen buurt. Bsit maakt de zoektocht naar kinderoppas eenvoudiger en is aangepast aan je noden: occasionele babysittings, naschoolse opvang en nog veel meer.

Meer info

Sitly

Sitly helpt jou met het vinden van de beste babysit of onthaalmoeder. Zodat jij je kind met een gerust hart achterlaat als je gaat werken of een avondje de deur uit wil (of moet).

Meer info

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!